Ir al contenido principal

año nuevo chino 2013 el año de la serpiente

Aquest any coincideix el carnestoltes amb l'any nou xinès 2013, l'any de la serp.
Aquest és un cicle lunar que ens porta a canviar la pell per renovar-nos i millorar, cosa que encaixa perfectament amb el carnestoltes. 


El 10 febrer 2013 comença l'any nou xinès, la celebració més important de les festes tradicionals xineses, que es correspon amb l'Any de la Serp.


Quant a les característiques de l'any de la Serp, pot ser dramàtic i poden succeïr aconteixements que poden canviar el curs de la història, segons Zhang Jianbo, un ancià de Pequín distingit entre els seus veïns i amics per les seves habilitats i coneixements del calendari lunar, que recorda que successos com la caiguda del Mur de Berlín, la fi de la Guerra Freda o l'atac a les Torres Bessones van esdevenir en aquest mateix zodíac.

Tanmateix, serà un bon any per als negocis, les reparticions i els assumptes polítics, ja que l'únic rèptil del calendari xinès és símbol de bona fortuna i saviesa.


Un factor molt important durant aquest nou any, per als Serp serà, que es podrà utilitzar l'experiència que tenim acumulada, per progressar i aspirar a llocs de més responsabilitat en el camp laboral. Aquestes noves oportunitats, vindran acompanyades en alguns casos d'una mudança. Però serà tal l'ànsia que tindrem per ascendir, que no importarà. Aquesta etapa d'evolució vindrà acompanyada pel gran suport, que rebran dels seus companys de treball. En els nous llocs de treball, també es faran bones relacions laborals.

www.soyesoterica.com/horoscopo-chino/2013-el-ano-de-la-serpiente.html


Any nou, somnis nous

La serp es caracteritza per ser un animal que representa la saviesa i la intel · ligència. 
Són rèptils summament astuts, encara que moltes vegades són associats amb l'engany i la maldat.

És a dir, una oportunitat per deixar enrere els problemes d'anys anteriors i mirar amb ànsies el que ha d'arribar.


Serà una oportunitat per desenvolupar tot el nostre potencial. 
Si apareixen activitats noves que els interessen, no es tallin. És el moment de fer-les. Trobareu l'oportunitat de fer-les.

La seva vida social serà important durant l'any. Rebran invitacions, que no és aconsellable que rebutgin. 

Pels que estiguin solters és un bon any. Els que estiguin recuperant d'una ruptura sentimental, es sentiran millor. Tornaran a trobar-li un sentit i il · lusió a la vida. És bon moment per conèixer un nou amor. 

Serpiente-Año-nuevo-chino-Flickr-de-chooyutshing


La Serp, el nom xinès és She, portarà lentitud i retards en la forma de succeir els esdeveniments. Cal anar amb molt de compte i discreció abans de prendre decisions, estudiant bé les repercussions, que els nostres actes poden tenir.

Alhora també serà un any de grans progressos, de grans gestes, de superació de situacions i problemes molt difícils. Un any en el qual serà necessari innovar i crear noves formes de viure i treballar. En un any com aquest es va crear: el CD, la TV alta definició, es va descobrir l'ADN, la creació d'un fetge artificial, el primer implant de cor ...

L'any 2013 ens portarà la possibilitat, per part de les ONG i les grans empreses, l'aportar ajuda mèdica i ajuda humanitària a països necessitats. 

Apareixeran nous estils de moda i en Perruqueria, innovacions arquitectòniques, noves tecnologies. A Amèrica patiran catàstrofes atmosfèriques terribles. 

Però tot aquest potencial d'energia permetrà als homes que s'esforcin, per assolir els seus objectius pels seus propis mèrits.


Cabecera-h
Introduce tu fecha de nacimiento para conocer tu símbolo del horóscopo chino
  


font:
www.euroresidentes.com/horoscopo-chino/2013/horoscopo-chino-2013.html



Entradas populares de este blog

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés 💙 Masterclass EMPLEO FUTURO TENDENCIAS & NOVEDADES 2023 Profesora Judith Díaz Garcés Master Marketing Digital CIPSA Barcelona Bilbao LINK BLOG: https://cipsa.net/empleo-futuro/ Recupera en este link las Masterclas en directos de 2023: PLAYLIST 2023 MASTER MARKETING DIGITAL     • 2023 MARKETING DI...  

Neix el retro-grunge*

*Grunge. Estètica. Curt Cobain. Retalls de texans. Neix el retro-grunge als nostres carrers. L’apocalipsi de la moda. Ja no tornarem a comprar roba, recuperarem tot allò que tenim a l’armari oblidat, quant més diferent i original siguis...millor... Revival... cada vegada amb menys distàncies... extinció de les cadenes de moda... ja no hi ha temporades (canvi climàtic que potser ells han contribuït a conrear... Perquè tinc més ganes d’anar a l’armari de la meva mare i/o pare a veure que hi trobo que pugui recuperar... que anar al H&M a veure com se’ls acaben les idees...és real...

películas de lesbianas

películas de lesbianas * si te apecete ver cine y que tenga relación con tu vida, si eres lesbiana y no quieres ver más películas de heteros y patriarcales, puedes ver las siguientes películas de lesbianas,  que aunque no son la verdad muy positivas, explican historias entre mujeres que tienen relaciones sexuales, se aman, o se odian y pasan por momentos dulces y agridulces, como cualquier otra persona... cada año van saliendo nuevos títulos que merecen la pena verse aunque sigamos esperando películas lésbicas más positivas y feministas, que traten temas de amor propio de lesbianas, más que anécdotas... queremos cine lésbico desacomplejado... (en esta lista de películas de lesbianas están las que están no todas las que lo son... es una lista que irá creciendo mientras vaya visualizando los films que faltan, aunque hay muchas que he visto y no están ... DUCK BUTTER 2018 Dos mujeres, insatisfechas con su vida amorosa, deciden hacer un pacto para pasar 24 horas juntas