el ceviche plat típic de la cuina peruana


El ceviche (segons la RAE, pot ser escrit d'aquestes formes: seviche, sebiche, cebiche, etc) és un plat consistent en carn marinada de peix, marisc o ambo en base d'amaniments cítrics: llimona, la llima àcida, històricament també es utilitza la taronja agra.

El ceviche es pot acompanyar d'un amaniment que sol incloure varietats d'ají i chile.

Algunes preparacions inclouen coriandre picat:


El seu origen s'estableix a Perú, molt abans de la colonització, i la recepta es va expandir per diversos països llatinoamericans, obrint així també el ventall de possibilitats creatives culinàries de ceviche

A The Market Barcelona oferten diferents tipus de ceviches perquè gaudeixin els teus sentits amb productes naturals i autèntics originaris del Perú intentant aportar un toc únic que diferenciï amb estil cada plat:

TIRADITOS DE LUBINA 
Llobarro tallada finament estil sashimi amb ají groc i sèsam.



CEVICHE PUNTA SAL CLÁSICO 
Làmines de peix blanc, marinades en suc de llima, ají llim i coriandre amb blat de moro cruixent dels Andes


NUESTRO CEVICHE THE MARKET 
Làmines de pop i tonyina fresca amb mànec, pebrot vermell i algues japoneses amb sèsam



CEVICHE NIKKEI FUSIÓN PERUANO-JAPONESA 
Làmines de tonyina marinades en suc de llima, salsa de soja i sèsam con seaweed



CEVICHE DE PESCADO AL AJÍ AMARILLO COMO EN CHORRILLOS 
Làmines de peix marinat en suc de llima i aromatitzat amb ají groc



Descobreix el millor de la cuina peruana a www.themarketbarcelona.com

*