Ir al contenido principal

Persones tòxiques* persones "non grates"


Persones tòxiques* persones "non grates"
Segur que alguna vegada alguna persona de les que t'envolta en el teu dia a dia es fa pesada, estressada, t'angoixa, etc;  inclús et pot fer la vida impossible. 
Sol succeir a la feina, trobar-te persones que són insuportables (fan sorolls blancs, intenten sempre cridar l'atenció de mala manera, marcar, "donar per cul",  veuen tot negatiu, sempre es ratllen amb els mateixos temes, entren en bucles, la lien sempre, et dónen tota la culpa a tu, et fiquen trampes per caure i deixar-te en evidència, s'enfronten amb tu davant d'altres persones, et posen traves a tot, ..., però també hi ha amistats que més que amistats semblen enemistats...o els teus pitjors enemics*
Si és el teu cas i està al límit, si has pensat en contractar la màfia russa...
Et deixo aquí uns consells que potser t'eviten saber com desfer-te d'un cos...


Aguns bons Remeis: 
a) Intentar evitar la seva actitud tòxica amb tu fent com un escut de positivitat que li reboti. Es pot fer  sent al revés de com és aquesta persona amb tu. Si vol cridar l'atenció fes veure que la crida, encara que no sigui veritat.
b) Intentar canviar la seva actitud tòxica a positiva.
1*passes a seguir més abaix.


c) Evitar aquesta persona.


d) Ritual de màgia blanca per desfer-se de persones tòxiques.
+Fer-ho pel matí al despertar.
+Paper amb el nom i cognom de la persona.
+Es trenca en trocets i es repeteix la frase mentalment: "que tot allò dolent que em fa aquesta persona es converteixi en coses bones".
+Ficar-los en un recipient i mullar-lo amb vinagre fins que es cobreixi el paper.
+Deixar-ho a la finestra, balcó o pati 24h.
+Al matí següent agafar els trocets de paper  i es repeteix la frase mentalment: "que tot allò dolent que em fa aquesta persona es converteixi en coses bones".
Es fiquen en una bossa per llençar a les escombraries.
+Repetint la frase es llença el vinagre al lavabo.
+Agafes la bossa dels papers i la llences al container més llunyà.





*CLAUS PER VIURE MILLOR "SENSE COMPORTAMENTS TÒXICS"

Les persones "tòxiques" influeixen en la salut tant física com psíquica de l'altre. 
Per això és clau identificar els símptomes que una companyia nociva produeix. Produeixen mals de cap, insomni, angoixa, depressió, etc.
A aquestes persones se les controla llevant el seu poder, evitant o escapant d'elles o no permetent el accés a la nostra intimitat. 
Si s'ha de conviure amb elles, a la família o a la feina, cal abstreure's mentalment de la seva presència i accions.

Exemple:
Quan sorgeix un comentari o comportament "tòxic", fer veure que un li presta atenció quan, en realitat, s'esforça per no escoltar.També es pot canviar de tema ràpidament 

Al "tòxic" l'hi neutralitza amb amabilitat. 
El seu afany per fer mal amb comentaris o actes desagradables resulta estèril si ell percep que no té efecte.

Focalitzar-se en les coses positives que un té en la vida quan s'està a prop d'una persona "tòxica". És un ardit efectiu per superar els mals moments.

Si no és possible evitar-los, redueixi al mínim el contacte personal amb ells.

L'actitud positiva és sempre una elecció. Prepari mentalment per estar bé i contrarestar així les actituds "tòxiques".

Si una persona "tòxica" forma part del seu equip de treball, estableixi per endavant i clarament les regles de convivència. 


Si es tracta del seu cap, faci-li saber que vostè i el seu equip perden eficiència davant de comportaments negatius. I posi-li exemples concrets. 


És veritat que porta temps i és una actitud delicada però sempre, per poc que aconsegueixi, valdrà la pena.

Si el "tòxic" no és alertat sobre la seva toxicitat, la estendrà en l'ambient. 
No deixi passar per alt aquestes actituds i parli immediatament amb ell. 
No ho faci primer amb els altres.

Exerciti la seva pròpia autocrítica i revisi amb assiduïtat quin tipus d'actituds i comportaments té vostè envers els altres. Vostè també pot ser "tòxic" per a altres. La regla és simple: no els faci als altres el que no vol que li facin a vostè.


TIPUS DE PERSONES TÒXIQUES



1. El manipulador: Aquests individus són experts en les tàctiques de la manipulació i el maneig (de vegades non sant) de les persones. Amb ells, un pot fins i tot no adonar-se que ha estat manipulat fins que és massa tard. Aquestes persones veuen a altres com a dispositius per obtenir el que volen.

Per què són tòxiques?: Perquè busquen alimentar del teu sistema de creences i la teva autoestima. Sempre troben maneres de fer que un faci coses que no volem fer i abans que te n'adonis, perds el teu sentit d'identitat, els teus prioritats personals i la teva capacitat de veure la realitat de la situació. El món de cop i volta es centra al voltant de les seves necessitats i les seves prioritats.

2. El narcisista: Tenen una extrema sensació d'auto-importància i creuen que el món gira al seu voltant. No són astuts com el manipulador, però en canvi, tendeixen a ser poc obertes sobre com satisfer les seves necessitats. Tots adolescents una mica d'aquesta toxicitat.

Per què són tòxiques?: Perquè estan exclusivament centrades en les seves necessitats, deixant les d'altres de costat. Ells obtenen energia fent que un se centri en elles.

3. El deprimit: No poden apreciar el positiu de la vida. Si un es presenta optimista ells faran tot el possible enfonsar les nostres expectatives confonent-lo amb amenaces emergents que ens assetjar per tots els costats.

Per què són tòxiques?: Tendeixen a drenar l'alegria de tot el que els envolta. Qualsevol visió optimista que es tingui és aixafada amb aquesta negativitat que consumeix energia mental de tots al seu voltant.

4. El jutge: Quan veus les coses d'una manera ells, invariablement la veuran de manera contrària.

Per què són tòxiques?: Són com els deprimits. Passar massa temps en contacte amb aquest tipus de persones pot inadvertidament convertir-te en un d'ells.

5. El matador de somnis: Cada vegada que tens una idea, aquestes persones et diuen per què no es pot dur a terme. Quan ho pots aconseguir, ells tracten de tirar-te a baix i sumir-te en el dubte.

Per què són tòxiques?: Aquestes persones van quedar atrapades en el que és en lloc del que podria ser i per això tendeixen a erosionar la confiança en tu mateix ja que bloquegen les possibilitats emergents. El progrés i el canvi només poden produir-se a partir de fer coses noves i innovadores, de somiar l'impossible i arriscar-se a la novetat.

6. El mentider: Són aquelles amb les que sentim que mai són sinceres. Són excessivament simpàtics i solen tenir una permanent somriure d'orella a orella però estar sobrecarregats de falsedat.

Per què són tòxiques?: Les persones que no són sinceres o autèntiques solen construir relacions superficials i interessades. Quan un necessita d'elles, no hi seran. Quan realment necessitis una crítica constructiva, no esperis res d'ells. Quan necessitis ajuda, no comptis amb ells.

7. El irrespectuós: Aquestes persones diuen o fan coses en el moment més inadequat i en la majoria de les vegades, en forma inapropiada. En essència, són més subtils, però són matons en potència.

Per què són tòxiques?: No tenen cap sentit dels límits i tendeixen a no respectar els teus sentiments i la teva privacitat. Solen fer que un se senti frustrat i bapuleado.

8. El insatisfet: A elles, mai se'ls pot donar el suficiete com perquè estiguin bé i siguin feliços. Solen tenir expectatives poc realistes, sempre veuen que tot al seu voltant els boicoteja i mai assumeixen la responsabilitat dels seus propis actes.

Per què són tòxiques?: Un tendeix a passar molt de temps tractant de complaure'ls. Solen exigir dels altres temps i energia obligant-te a sacrificar les seves pròpies necessitats.
Totes aquestes personalitats tenen diverses característiques en comú: 
1) Com més persisteixen en els seus comportaments, més el perpetuen. 


2) Lamentablement, la majoria d'aquestes persones no són conscients que el que fan està malament i, per tant, parlar amb ells sobre això, pot ser inútil.


3) La majoria d'ells empitjoren amb l'edat, per la qual que el seu impacte dels seus actes és més forta sobre un, amb el passar del temps.

Tingueu en compte que la vida és massa curta com per malbaratar el temps amb aquest tipus de persones.

Hi ha alguna altra personalitat per afegir? ¿S'han ensopegat aquest tipus de personalitats? Què han fet? Et sentiu identificat amb alguna d'elles? Si és així, què faries?



P.D:
*La meva preocupació és així per aquelles persones que si ho fan sabent que fan mal i saber el què, el perquè... el seu perquè... no entenc que una persona perdi el seu valuós temps d'ella per fotre la vida d'una altre...


+ info:
http://www.ayuda-psicologica.info/2009/04/personas-toxicas-como-identificarlas-y.html
http://www.healthtotem.com/sp/mental/vamp.html
http://humanismoyconectividad.wordpress.com/2009/09/29/catalogo-gente-toxica/

Entradas populares de este blog

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés 💙 Masterclass EMPLEO FUTURO TENDENCIAS & NOVEDADES 2023 Profesora Judith Díaz Garcés Master Marketing Digital CIPSA Barcelona Bilbao LINK BLOG: https://cipsa.net/empleo-futuro/ Recupera en este link las Masterclas en directos de 2023: PLAYLIST 2023 MASTER MARKETING DIGITAL     • 2023 MARKETING DI...  

Neix el retro-grunge*

*Grunge. Estètica. Curt Cobain. Retalls de texans. Neix el retro-grunge als nostres carrers. L’apocalipsi de la moda. Ja no tornarem a comprar roba, recuperarem tot allò que tenim a l’armari oblidat, quant més diferent i original siguis...millor... Revival... cada vegada amb menys distàncies... extinció de les cadenes de moda... ja no hi ha temporades (canvi climàtic que potser ells han contribuït a conrear... Perquè tinc més ganes d’anar a l’armari de la meva mare i/o pare a veure que hi trobo que pugui recuperar... que anar al H&M a veure com se’ls acaben les idees...és real...

películas de lesbianas

películas de lesbianas * si te apecete ver cine y que tenga relación con tu vida, si eres lesbiana y no quieres ver más películas de heteros y patriarcales, puedes ver las siguientes películas de lesbianas,  que aunque no son la verdad muy positivas, explican historias entre mujeres que tienen relaciones sexuales, se aman, o se odian y pasan por momentos dulces y agridulces, como cualquier otra persona... cada año van saliendo nuevos títulos que merecen la pena verse aunque sigamos esperando películas lésbicas más positivas y feministas, que traten temas de amor propio de lesbianas, más que anécdotas... queremos cine lésbico desacomplejado... (en esta lista de películas de lesbianas están las que están no todas las que lo son... es una lista que irá creciendo mientras vaya visualizando los films que faltan, aunque hay muchas que he visto y no están ... DUCK BUTTER 2018 Dos mujeres, insatisfechas con su vida amorosa, deciden hacer un pacto para pasar 24 horas juntas