Ir al contenido principal

a la recerca de la felicitat



Si la felicitat últimament no ha predominat en la teva vida, segurament amb aquestes 5 coses faràs que els teus possibilitats de gaudir-augmentin.

La felicitat, més que un estat de permanència en la vida, s'ha convertit en un dels negocis més fructífers dels últims anys. Llibres, medicaments, teràpies, revistes, cursos, etc., Són només una part de tota la parafernàlia que envolta la felicitat. Els sacerdots juren que l'aquesta està amb Déu, mentre que els conferenciants juren que està en la teva actitud davant les circumstàncies adverses. Cert o no, hi ha activitats que, si bé és sabut que són "dolentes" per a l'ésser humà, poden, contradictòriament, millorar la qualitat de vida.

Veure una pel · lícula trista
Pot ser La llista de Schindler, El Pacient anglès, Biutiful o Million Dolar Baby. Segons un estudi, les persones que veuen una pel · lícula on la nostàlgia i la tristesa predominen, el cervell, inconscientment, compara la vida pròpia amb la dels personatges del film que, per òbvies raons, és més decadent, aconseguint un efecte d'inevitable optimisme .

Menjar carn vermella

És potser l'aliment amb pitjor reputació. No obstant això, científics australians van realitzar un estudi en el qual van analitzar els hàbits alimentaris de mil dones. Aquelles que havien menjat la quantitat recomanada de carn vermella, van reportar nivells d'optimisme superiors en comparació a les que havien consumit menys o gens. Això es deu als alts nivells d'Omega-3 que té aquest aliment que, com ja s'ha dit, millora l'estat d'ànim a causa i evita diverses malalties mentals, com depressió i demència senil.

Lluitar

Durant un estudi, científics van experimentar amb ratolins la relació entre l'agressivitat i la felicitat. Per això, col · locar a un ratolí femella i un mascle en una gàbia. Temps després de la convivència, els científics van reemplaçar a la femella per un intrús mascle. Després de diversos minuts, l'intrús va començar a atacar. Després de diverses repeticions, els investigadors van injectar al ratolí mascle un supressor de dopamina. 
Pocs minuts després, aquest ratolí decidir allunyar i va començar a tenir comportaments relacionats amb la tranquil · litat, mentre l'intrús es notava més agitat, o el que es podria traduir en altres termes, més "feliç", producte de la dopamina, també anomenada "hormona de la felicitat ".

Viatjar amb metro

Investigadors a Suècia van reclutar un grup de voluntaris per realitzar un estudi que consistiria en viatjar amb metro diverses ocasions durant un mes. A l'inici de la investigació els participants van ser interrogats sobre el seu estat anímic i emocional. A mesura que la investigació avançava, els científics van ser recopilant dades sobre la felicitat. Sorprenentment, arribant al mes, i un cop conclòs l'estudi, els voluntaris van reportar nivells de felicitat superiors en comparació als primers registres. Segons els científics, això és perquè variar o trencar la rutina és favorable per a la sanitat mental.

Pensar en la mort

Per molt subtil que sigui, una reminiscència sobre la mortalitat actua en la psique de manera positiva. D'acord a un estudi portat a terme al costat d'un cementiri i carrers veïns a aquest, un home fingia tirar les seves pertinences. El nombre de persones que transitaven prop del panteó i ajudar l'home a recollir les seves coses, va ser major en comparació a les que transitaven per carrers veïns al cementiri. Això és perquè, inconscientment, la mort sensibilitza les persones respecte a sentiments relacionats a la caritat i el bé comú.

Hi ha més estudis que comproven aquesta teoria. S'hi mostra que persones de consciència més desenvolupada respecte a la mort, eren més propenses a reciclar, no fumar i utilitzar protector solar ia tenir comportaments altruistes i empàtics amb els altres.

font:
http://pijamasurf.com/2012/09/la-ciencia-te-dice-5-cosas-que-paradojicamente-te-hacen-feliz/


Entradas populares de este blog

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés 💙 Masterclass EMPLEO FUTURO TENDENCIAS & NOVEDADES 2023 Profesora Judith Díaz Garcés Master Marketing Digital CIPSA Barcelona Bilbao LINK BLOG: https://cipsa.net/empleo-futuro/ Recupera en este link las Masterclas en directos de 2023: PLAYLIST 2023 MASTER MARKETING DIGITAL     • 2023 MARKETING DI...  

Neix el retro-grunge*

*Grunge. Estètica. Curt Cobain. Retalls de texans. Neix el retro-grunge als nostres carrers. L’apocalipsi de la moda. Ja no tornarem a comprar roba, recuperarem tot allò que tenim a l’armari oblidat, quant més diferent i original siguis...millor... Revival... cada vegada amb menys distàncies... extinció de les cadenes de moda... ja no hi ha temporades (canvi climàtic que potser ells han contribuït a conrear... Perquè tinc més ganes d’anar a l’armari de la meva mare i/o pare a veure que hi trobo que pugui recuperar... que anar al H&M a veure com se’ls acaben les idees...és real...

películas de lesbianas

películas de lesbianas * si te apecete ver cine y que tenga relación con tu vida, si eres lesbiana y no quieres ver más películas de heteros y patriarcales, puedes ver las siguientes películas de lesbianas,  que aunque no son la verdad muy positivas, explican historias entre mujeres que tienen relaciones sexuales, se aman, o se odian y pasan por momentos dulces y agridulces, como cualquier otra persona... cada año van saliendo nuevos títulos que merecen la pena verse aunque sigamos esperando películas lésbicas más positivas y feministas, que traten temas de amor propio de lesbianas, más que anécdotas... queremos cine lésbico desacomplejado... (en esta lista de películas de lesbianas están las que están no todas las que lo son... es una lista que irá creciendo mientras vaya visualizando los films que faltan, aunque hay muchas que he visto y no están ... DUCK BUTTER 2018 Dos mujeres, insatisfechas con su vida amorosa, deciden hacer un pacto para pasar 24 horas juntas