Ir al contenido principal

Les pigues i el seu significat

L'endevinació a través dels lunars DEL COS HUMÀ, o MELANOMANCIA és un mètode molt antic, que pot semblar absurd, però també si investigues, potser et sorprèn...



És de tradició màgica, que els anomenats lunars del cos humà estan determinats per les influències astrals, sobretot per la Lluna (d'allí el seu nom). 

Aquestes petites taques de la pell, són com indicadors del caràcter de les persones, així com de la seva sort, vicissituds i futur en general. Per interpretar el seu significat, els mags i astròlegs tenen en compte el lloc on estan, la seva forma, la mida i el seu color.

La tradició diu que s'ha de saber que els lunars ténen diferent significat,

Segons la seva forma:
  • lunars rodons: es refereixen a les qualitats positives de la persona
  • lunars allargats: refereixen a petites i modestes riqueses
  • lunars angulars: poden variar entre el bo i el dolent, depenent d'on es trobin
Segons la seva tonalitat:


Els lunars clars són més favorables que els foscos, i els totalment negres presagien dificultats que només es podran salvar base de molts esforços.

Segons la seva situació en el cos humà:

Aixella: 
Si la piga està sota el braç esquerre, indica que la primera part de la vida del subjecte estarà plena de lluites i dificultats, però amb resultats òptims. Pot, fins i tot, assolir una bona posició social i reunir certa riquesa. La segona part de la vida pot ser una etapa brillant i plena d'aquesta. Si la piga està sota el braç dret, vol dir que la persona haurà caminar sempre amb peus de plom pel que fa a la seva seguretat i posició econòmica. Si sap ser prudent, la seva existència coneixerà una felicitat estable.

Barbeta: 
Tant si està a la dreta com a l'esquerra, la piga establiments pronostica afabilitat i disposició generosa. L'individu és treballador, capaç, responsable, respectuós i disposat a acceptar totes les responsabilitats socials que li pertoquen, siguin familiars, laborals o mundanes. Els que tenen una piga en aquest lloc són amants dels viatges, la geografia, l'antropologia, la sociologia, etc., I tenen un sentit de la fraternitat molt desenvolupat.

Braç: 
Tant si està en l'esquerre com en el dret, pronostica una vida afectiva intensa, apassionament i excel · lent vida matrimonial. Si es tracta d'un home i té la piga al colze, vaticina que haurà de lluitar molt en la vida i haurà d'enfrontar amb una multitud d'obstacles de tota naturalesa. Si es tracta d'una dona, tindrà molts problemes de tipus familiar i conjugal.

Maluc: 
Una piga arreu dels malucs pronostica felicitat, erotisme, enamoraments, però també una naturalesa pràctica i un caràcter enginyós i calculador, disposat a no deixar-se arrabassar per passions inútils. Tendència a que el cervell domini el cor, excepte en períodes de lluna plena i aspectes astrals caòtics.

Cella: 
Una piga sobre la cella de l'ull dret pronostica fermesa davant les dificultats, fortalesa de caràcter, agressivitat per enfrontar-se amb els enemics, tenacitat per assolir els objectius proposats. Anuncia una vida molt activa i èxits en tots els plans: negocis, amor, esports, arts liberals, amistats, etc. La riquesa està assegurada, però ha témer algun contratemps en la salut, que pot ser greu si el subjecte no descansa prou o abusa dels plaers. Si la piga està sobre la cella de l'ull esquerre, vaticina tot el contrari: indolència, desil · lusions, caràcter feble, infelicitat, fracassos professionals i familiars, desenganys amorosos, dificultats familiars, etc.

Colze: 
Una piga al colze, sigui en l'esquerre o el dret, anuncia viatges, amor als esports, interès per les professions i treballs que requereixin talent per a una o més arts, moltes probabilitats d'aconseguir la fortuna, ja pel propi treball, ja per sort en els jocs d'atzar i loteries, ja per herència. En l'aspecte sentimental i matrimonial pronostica dificultats, incerteses, penes lleugeres i enfrontaments amb fills.

Coll: 
Una piga situat a la part davantera del coll significa bona fortuna, èxit social, ascens, fama, voluptuositat, grans amors, més d'un matrimoni. Si està col · locat darrere, indica que la persona no haurà abusar dels plaers de la taula, perquè en cas contrari veurà entelada seva salut i la seva felicitat, amb els consegüents fracassos socials i professionals. Tindrà dificultats en aconseguir l'equilibri entre la sensualitat i l'espiritual, de manera que alguns apassionaments i relliscades perjudicaran la seva vida conjugal. Moltes probabilitats que el primer matrimoni fracassi del tot.

Dits: 
Una piga a qualsevol dit indica exageració de les virtuts o dels vicis respectius, determinats segons les característiques quirománticas de cada individu. Però, en general, significa falta d'habilitat i manca de diplomàcia per solucionar problemes familiars i socials, així com tendència a la murmuració, a la crítica, a la calúmnia i la mitomania.

Esquena: 
Una piga a l'esquena pronostica manca de paciència i dificultats en el camp dels negocis i familiars perquè no es reflexiona prou abans d'emprendre una línia d'acció. El subjecte no ha de precipitar-se en les seves deduccions i conclusions, perquè en cas contrari està destinat a collir molts fracassos i disgustos. Cal que aprengui a meditar ia actuar freda i calculadora.

Front: 
Una piga al mig del front vaticina èxits professionals, celebritat, riquesa, amors, ascens social, aquesta conjugal, molts amics i admiradors. El subjecte pot assolir càrrecs públics i comandament sobre la comunitat. Si la piga és a la dreta oa l'esquerra del centre del front, els pronòstics són els indicats en parlar de les celles.

Espatlles: 
Una piga en aquest lloc indica un esperit inquiet, inconformista, insatisfet amb la seva sort. El subjecte ambiciona nous objectius constantment, tant en el pla sentimental com en el professional. Però si la piga està a l'espatlla esquerra vaticina tot el contrari, és a dir, el subjecte es conforma amb el que la vida li dóna i té poques ambicions.

Engonal: 
Una piga al costat dret adverteix de contratemps en la salut, de manera que l'individu s'ha d'abstenir d'abusos de tota classe i procurarà portar una vida metòdica i ordenada. Si és al costat esquerre, anuncia, a més, problemes monetaris i financers.

Llavis: 
Una piga en els llavis indica un caràcter bonàs. Alegre, noble i benèvol. Però amb ambicions definides per millorar la condició social, familiar i professional. En l'aspecte afectiu, és senyal de voluptuositat, de sensualitat, d'erotisme i d'apassionament.

Mans: 
Una piga en una mà, que no sigui en els dits, indica abundància en tot si la persona és cauta i actua sincera i lleialment amb el proïsme. És símbol de salut, riquesa i amor. També pronostica sort a la feina oa la carrera i un talent molt desenvolupat.

Galta: 
Indica que el subjecte és estudiós, amant de la cultura i de la saviesa, que és moderat en les seves passions i en les seves crítiques, i que no necessita de les coses materials per ser feliç. Si la piga és a la galta esquerra, i el subjecte és del sexe femení, vaticina certa inestabilitat de sentiments i desitjos de ser admirada i envejada. Per contra, si està a la galta dreta, la dona pot experimentar certa inclinació per la vida mística i religiosa.

Canell:
Significa talent, bon caràcter, cordialitat, esperit amant de les arts. Si està al canell esquerre pronostica problemes familiars i sentimentals, però si és a la dreta hi ha moltes probabilitats d'assolir la felicitat matrimonial. En l'home, una piga al canell adverteix de la possibilitat de dos matrimonis o de dos grans amors.

Natges: 
Una piga al cul indica que la persona no serà molt laboriosa i que preferirà la vida reposada, tranquil · la i mandrosa. Acceptarà qualsevol forma de vida abans de lluitar per obrir-se camí en la vida amb el treball i l'estudi. Pronostica certa inestabilitat sentimental, amb tendència a la inconstància i la infidelitat. És persona destinada a conèixer poca dita en el matrimoni.

Nas: 
Una piga en aquest lloc indica moltes possibilitats de fortuna sobtada per una herència, loteria o cop de sort en un negoci, però sempre que la taqueta estigui a la part frontal. Si està en un costat, adverteix contratemps professionals, familiars i de salut, a més de vaticinar un caràcter més agressiu i tirànic.

Ulls:
Una piga en un ull anuncia talent i saviesa, però amb poques probabilitats que vagi acompanyat de riquesa i de felicitat. Si la piga és a la comissura de la parpella, indica que el subjecte és noble, recte, laboriós i intel · ligent, però que necessita molt afecte i comprensió per destacar en la seva professió o carrera, sobretot si és home.

Melic: 
Una piga al melic significa bona sort en els esports, en els negocis, a la feina i en els jocs d'atzar. En la dona, apassionament, voluptuositat, inclinació per la vida matrimonial i desitjos de tenir molts fills.

Orelles: 
Un lloc en una orella és una cosa extraordinària i pronostica sorpreses agradables, riqueses inesperades, èxits professionals, aventures sentimentals, proposicions matrimonials i triomfs en els esports.

Pit:
Una piga al pit, sobretot en l'home, indica mal caràcter, agressivitat, insociabilitat, tirania, poc respecte a les idees alienes i esperit de contradicció. Pronostica atacs de còlera i poca disposició per a treballs rutinaris.

Mugró: 
Significa ambicions socials, afany de destacar, ànsies de ser admirada d'alguna manera, naturalesa exòtica i amor per la riquesa i la bona vida. Naturalesa voluptuosa, inconstant i desitjosa d'aventures sentimentals. Afany de conquestes, d'amor, d'honors i de riquesa, però amb poca predisposició a l'estudi i al treball.

Peu:
Una piga al peu anuncia inestabilitat emocional, tendència excessiva als somnis, predisposició a la malenconia i inclinació pels treballs sedentaris. El subjecte ha de procurar fer exercici o practicar un esport, en cas contrari patirà molts contratemps en la seva salut.

Cames: 
Una piga en una cama vaticina una joventut amb moltes dificultats i contratemps, però coratge per suportar tots els infortunis i obrir-se camí en la vida amb el propi esforç. Si el subjecte sap concentrar les seves energies en un sol objectiu, pot assolir èxits professionals extraordinaris.

Genoll:
Una piga al genoll dret anuncia caràcter amable, bondadós, sociable i desitjós d'agradar i ser útil als altres. El subjecte, sigui home o dona, preferirà la vida matrimonial o familiar que les aventures i plaers mundans. Però si la piga està al genoll esquerre, els sentiments seran inconstants i es gastaran en inútils aventures sentimentals. No obstant això, l'individu posseirà talent per als negocis i es veurà bastant afavorit en els jocs d'atzar.

Pits:
Una piga al si dret és anunci d'una naturalesa mandrosa, indolent i contemplativa, amb marcada tendència a la vanitat ia la voluptuositat. Persona poc apta per al matrimoni i per constituir una família, ja que preferirà repartir el seu amor entre diverses persones abans que concentrar en una sola. Serà molt difícil congeniar amb els fills. S'inclinarà per l'erotisme en detriment del veritable amor. Existirà el perill de patir violències i contratemps a causa de conflictes sentimentals. Un lunar en el si esquerre pronostica tendències amoroses més cerebrals que sexuals, amb més inclinació als somnis que a les pràctiques amoroses. Tot i el seu caràcter plàcid, la dona estarà dotada per obrir-se camí amb el seu treball o professió, i fins i tot obtenir fortuna o posició social. Moltes probabilitats de fer un bon matrimoni i de tenir diversos fills.

Taló: 
Indica que la persona serà activa, decidida i disposada a aconseguir tot allò que es proposi, sigui en el camp de les arts, dels esports, de la indústria o dels negocis. Tindrà seves instal fortuna, encara que coneixerà molts enemics i no sempre sortirà victoriós dels seus atacs. Correrà perill de patir la traïció d'un amic o d'un familiar.

Turmell:
Una piga al turmell, assenyala un caràcter apocat i feble, poc predisposat a emprendre grans lluites per obrir-se camí en la vida. Tendència molt marcada a deixar-se portar pels altres i moure a favor del corrent del riu de l'existència. En una dona, indica sentit de l'humor, inclinació a les aventures sentimentals, desitjos de destacar i de ser admirada. Ambicions de béns terrenals i poc amor pel misticisme i la religió.

Ventre: 
Una piga al ventre denota tendència als plaers de la taula, la voluptuositat, al gaudi dels sentits, als malbarataments i viure el present. Si no es troba un cònjuge més equilibrat, que serveixi de fre a l'afany de plaers mundans i diversions, són d'esperar greus pèrdues econòmiques i en la salut.

Fins aquí el que diu la tradició màgica, a través del significat dels lunars. Segur que vostè té algun, o molts, observi'ls i verifiqui si és aquests significats li funcionen a vostè. Si no té cap, demani-li a un amic o amiga que li permeti revisar (de vegades és una bona excusa), i en una d'aquestes descobreix una piga indiscret que té un profund significat.




Entradas populares de este blog

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés 💙 Masterclass EMPLEO FUTURO TENDENCIAS & NOVEDADES 2023 Profesora Judith Díaz Garcés Master Marketing Digital CIPSA Barcelona Bilbao LINK BLOG: https://cipsa.net/empleo-futuro/ Recupera en este link las Masterclas en directos de 2023: PLAYLIST 2023 MASTER MARKETING DIGITAL     • 2023 MARKETING DI...  

Neix el retro-grunge*

*Grunge. Estètica. Curt Cobain. Retalls de texans. Neix el retro-grunge als nostres carrers. L’apocalipsi de la moda. Ja no tornarem a comprar roba, recuperarem tot allò que tenim a l’armari oblidat, quant més diferent i original siguis...millor... Revival... cada vegada amb menys distàncies... extinció de les cadenes de moda... ja no hi ha temporades (canvi climàtic que potser ells han contribuït a conrear... Perquè tinc més ganes d’anar a l’armari de la meva mare i/o pare a veure que hi trobo que pugui recuperar... que anar al H&M a veure com se’ls acaben les idees...és real...

películas de lesbianas

películas de lesbianas * si te apecete ver cine y que tenga relación con tu vida, si eres lesbiana y no quieres ver más películas de heteros y patriarcales, puedes ver las siguientes películas de lesbianas,  que aunque no son la verdad muy positivas, explican historias entre mujeres que tienen relaciones sexuales, se aman, o se odian y pasan por momentos dulces y agridulces, como cualquier otra persona... cada año van saliendo nuevos títulos que merecen la pena verse aunque sigamos esperando películas lésbicas más positivas y feministas, que traten temas de amor propio de lesbianas, más que anécdotas... queremos cine lésbico desacomplejado... (en esta lista de películas de lesbianas están las que están no todas las que lo son... es una lista que irá creciendo mientras vaya visualizando los films que faltan, aunque hay muchas que he visto y no están ... DUCK BUTTER 2018 Dos mujeres, insatisfechas con su vida amorosa, deciden hacer un pacto para pasar 24 horas juntas