Ir al contenido principal

canvis nous a google

Google obert a canviar els resultats de cerques com li demana la Unió Europea

Canvis demanats i que es duràn a terme:

Google inclourà links dels cercadors rivals

Google marcarà amb més diferència i claretat els seus propis anuncis 

Fa un temps ja va fer canvis demanats per EEUU

Tot això vol evitar les denuncies de competència deslleial de alguns competidors, que acusen Google de manegar el mercat mitjançant Android, des d'on acapara les dades dels consumidors mitjançant diferents aplicacions com Gmail, Google +, Maps, Drive, etc que s'instal.len directament als mòbils dels usuaris,
i només accedir a un dispositiu nou se li exigeixen fer servir per que el telèfon, smartphone, i l'intenet d'aquest funcionin correctament.

Un exemple clar és com es sincronitzen directament els contactes al obrir un mòbil nou amb Android, i a més, les fotografies, amb la pujada al núvol, directe, en privat, que pot semblar una clara opció massa intromissiva, però que alhora et dóna la facilitar de tenir sempre disponibles les teves imatges, inclús si perds o et roben el mòbil, cosa molt freqüent avui dia.

Així l'aparell resulta ser només un aparell i el que compta ara pels usuaris/es son les seves dades, contactes i fotografies, arxius, etc; i així, estant al núvol de Google, no es perden.

De fet ara mateix Gmail és el millor gestor de correu electrònic actualment, així com Google Docs ja és l'eina per defecte de la majoria d'empreses, desvancant el tot poderós Microsoft, així com el navedador Chrome és el millor en el seu camp, com els mapes de Maps, què inclús amb les seves grans errades i manca d'actualització, és el servei de cerca de llocs, geolocalització i mapes més emprat amb gran diferència, i un gran etcètera.

Ara arrenca a la fi Google + ja que amb les pàgines d'empresa verificades millora el posicionament de les webs al cercador Google, i amb les comunitats de Google +, que també posicionen per temàtiques i interessos, i segmenten als usuaris/es, dels que aconsegueixes tambés el més important de tot: entrar al seu "inbox" o safata d'entrada, del seu email i pots fer accions directes i personalitzades de mailmarketing, per exemple.

Els anuncis de Google al seu propi cercador són ara mateix el seu pitjor enemic, generen sorollinformatiu, i contaminen l'experiència del usuari en trobar allò pertinent, que realment volen cercar.
Ningú veu el botó de "Voy a tener suerte" del cercador, ningú veu els anuncis que surten a la primera linia, ni els dels costats, ni els del peu de pàgina, tampoc els que surten al costat dels teus propis correus electrònics, amb temes relacionats amb allò que t'envia i cerques a internet.

Amb les noves normes de cerca de Google de fer més pertinent les cerques i demanant millors continguts, més referents, més paraules clau ben fetes servir, i més recurrència de visitants, i que facis servir quantes més eines de Google millor per posicionar-te naturalment a les cerques de Google, o que creeis més url's netes amb paraules clau, imatges amb noms de paraules clau, o hi hagin molts links que vinvulin la teva web amb blogs i continguts, xarxes socials relacionats amb el teu tema que tractes, Google el que només està fent és tornar a l'origen de qualsevol fórmula de cerca de qualsevol cercador bàsic, com per exemple el d'una biblioteca, ja que amb això aconsegueixes que la gent et faci servir per que ets útil, i no li enganyes, i no li vens res que no l'interessi de veritat.

La gent volem fer coses i tenir-les, ja les buscarem, deixeu-nos cercar les coses en pau!


font
Financial Times
http://www.dpa.com/Espanol.83.0.html

Entradas populares de este blog

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés 💙 Masterclass EMPLEO FUTURO TENDENCIAS & NOVEDADES 2023 Profesora Judith Díaz Garcés Master Marketing Digital CIPSA Barcelona Bilbao LINK BLOG: https://cipsa.net/empleo-futuro/ Recupera en este link las Masterclas en directos de 2023: PLAYLIST 2023 MASTER MARKETING DIGITAL     • 2023 MARKETING DI...  

Neix el retro-grunge*

*Grunge. Estètica. Curt Cobain. Retalls de texans. Neix el retro-grunge als nostres carrers. L’apocalipsi de la moda. Ja no tornarem a comprar roba, recuperarem tot allò que tenim a l’armari oblidat, quant més diferent i original siguis...millor... Revival... cada vegada amb menys distàncies... extinció de les cadenes de moda... ja no hi ha temporades (canvi climàtic que potser ells han contribuït a conrear... Perquè tinc més ganes d’anar a l’armari de la meva mare i/o pare a veure que hi trobo que pugui recuperar... que anar al H&M a veure com se’ls acaben les idees...és real...

películas de lesbianas

películas de lesbianas * si te apecete ver cine y que tenga relación con tu vida, si eres lesbiana y no quieres ver más películas de heteros y patriarcales, puedes ver las siguientes películas de lesbianas,  que aunque no son la verdad muy positivas, explican historias entre mujeres que tienen relaciones sexuales, se aman, o se odian y pasan por momentos dulces y agridulces, como cualquier otra persona... cada año van saliendo nuevos títulos que merecen la pena verse aunque sigamos esperando películas lésbicas más positivas y feministas, que traten temas de amor propio de lesbianas, más que anécdotas... queremos cine lésbico desacomplejado... (en esta lista de películas de lesbianas están las que están no todas las que lo son... es una lista que irá creciendo mientras vaya visualizando los films que faltan, aunque hay muchas que he visto y no están ... DUCK BUTTER 2018 Dos mujeres, insatisfechas con su vida amorosa, deciden hacer un pacto para pasar 24 horas juntas