El blat és perjudicial per la salut, descobreix alternatives


Des de la infantesa ens han venut que menjar cereals és necessària per a la nostra correcta alimentació. 
El blat que es comercialitza actualment, està tan alterat genèticament que res queda del que menjaven els nostres avantpassats, i el nostre sistema digestiu no ha pogut adaptar-se 
a aquest canvi tan dràstic.

Això ha derivat en l'aparició de:
  • males digestions
  • reaccions al · lèrgiques
  • esgotament immune com asma
  • refredats freqüents
  • problemes de pell (entre d'altres...
Quan no es processa bé el blat, no el digerim correctament, les seves proteïnes s'acumulen a l'intestí actuant com toxines, destrueixen la nostra flora intestinal i faciliten la proliferació d'una altra flora putrefacta i encara més tòxica.El 90% de la proteïna de blat està formada per gluten, que provoca:
  • Congestió de les vies respiratòries (incòmode),
  • Moc colònic (molt incòmode),
  • Restrenyiment (incòmode nivell "Avui no em parlis o et mossego"),
  • Desordres ginecològics (dolor i inflor nivell Falete),
  • Reaccions al · lèrgiques com la celiaquia (i passar a ser aquesta / aquest amiga / o rareta / o del teu grup d'amistats),
  • Fetge gras (en segons quin estadi, molt perillós).
El blat està compost d'altres substàncies que també provoquen alteracions en l'organisme com: 
inflamació intestinal
  • còlon irritable
  • migranyes
  • depressió 
  • diabetis
  • disfunció tiroïdal
  • dermatitis
  • fatiga crònica
  • esquizofrènia, etc.  
Si has notat que hi ha èpoques en què, tot i dormir vuit hores i menjar teòricament correctament, tens molt poca energia, pot ser reacció a injerir gluten i blat transgènic.

El nostre cervell fabrica endorfines, uns opioides naturals que generen un estat agradable i tenen un poder analgèsic. Això és bo.Recents estudis han revelat la presència de substàncies opioides en lactis i productes amb gluten. Això no és gens bo. Aquestes substàncies augmenten la permeabilitat dels intestins, passen a la sang i provoquen adormiment, lentitud i apatia. Afecten als moviments intestinals que regulen el tracte digestiu i generen restrenyiment crònic i, conseqüentment, una intoxicació generalitzada de l'organisme. I per acabar de fastiguejar tot, a més generen addicció! El blat és com la heroina dels cereals i de gairebé tots els aliments!

ALTERNATIVES:
Comença ja a substituir en la dieta diària tots aquells aliments fets o que continguin blat com el pa, les pastes o el cuscús, per altres alternatives sanes i saludables a base de:
  • blat de moro integral i ecològic
  • cuscus integral 
  • quinoa
  • espelta
  • ordi
  • civada
  • kamut
  • amarant, etc. 
Ja veuràs com començaràs a sentir-te millor, més activa / o, menys inflada / oi més maca / o sense haver de fer un gran sacrifici!

font + aportacions complementàries de @lutxana
http://fisioterapiaparacoworkings.blogspot.com.es/2013/04/el-trigo-es-perjudicial-para-tu-salud.html?goback=.gde_59611_member_228682626

+ info

Blat de moro transgènic i taxes de mortalitat i de càncer en ratolins de laboratori

http://www.324.cat/noticia/1896932/ciencia/Un-estudi-ha-revelat-que-els-transgenics-provoquen-cinc-vegades-mes-cancers-a-les-rates

Girona: La producció de blat transgènic creix un 12% El 70% dels cultius de l'Alt Empordà ja estan modificats genèticament, així com també el 51,4% a Girona


http://www20.gencat.cat/portal/site/DAR/menuitem.a74a6687483d92edc9877a10b0c0e1a0/?vgnextoid=c03cd5b95a9e7110VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchannel=c03cd5b95a9e7110VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextfmt=detall&contentid=218599371f575310VgnVCM2000009b0c1e0aRCRD